WWDC22 SALE: Save 50% on all my Swift books and bundles! >>

Xcode Simulator

Forums > Swift

Not sure where to ask this.

  1. When running in the simulator i used to be able to switch between light and dark mode. now when i hit cmd shft A i see the toolbar at the top flicker but the simulator doesnt switch.

  2. Also, if in Xcode I cant seem to ever get cmd click to embed in VStack..... to work

Ive tried reinstalling to no avail. Has anyone else had this issue? Im running a M1 Max 32 Gb machine.

If anyone has any suggestions on how to fix or something to try would love to hear......

   

Has anyone else experience this or is currently experiencing this. I'm using Xcode 13.4.1.

When running the app in the simulator, the shortcut cmd + shft + A is not toggling the appearance. I can see when using that shortcut that in the toolbar at the top, Features>Toggle Appearance flashes as if its working.

Also, using the mouse to click Features>Toggle Appearance also has no affect on the app in the simulator.

I have also tested whether the appearance toggles whether an app is running or not and it doesn't.

If anyone has any ideas on how to fix or as to why I would love to hear them.

Taz

   

Hacking with Swift is sponsored by Emerge

SPONSORED Optimize your app’s startup time, binary size, and overall performance using Emerge’s advanced app optimization and monitoring tools. Reliably measure app size, speed up your app's startup time with Emerge's Launch Booster, and much more. Emerge is actively used by many of the top mobile development teams in the world.

Find out more

Sponsor Hacking with Swift and reach the world's largest Swift community!

Reply to this topic…

You need to create an account or log in to reply.

All interactions here are governed by our code of conduct.

 
Unknown user

You are not logged in

Log in or create account
 

Link copied to your pasteboard.